Skip to main content

Prezentácia eTwinningu počas DOD

Dňa 22.2. naša škola po druhýkrát otvorila svoje dvere verejnosti. Počas tohto dňa študenti našej školy prezentovali eTwinning a predstavili projekty, na ktorých pracujú a ktoré získali mnohé ocenenia. Okrem prezentácie si verejnosť mohla pozrieť ako prebieha projektové vyučovanie a práca na jednotlivých aktivitách. 




Comments

Popular posts from this blog

Prvé online stretnutie

  Dňa 24.10.2023 sa uskutočnilo prvé online stretnutie týkajúce sa medzinárodného projektu Live in the present. Základným cieľom stretnutia bolo oboznámenie sa so žiakmi aj učiteľmi z Bulharska, Litvy, Poľska a Španielska. Na začiatku stretnutia sme dostali možnosť spoznať viac učiteľov, ktorí však predstavili nielen seba, ale aj školu v ktorej vyučujú. Následne boli žiaci aj učitelia viackrát rozmiestnení do rôznych virtuálnych miestností, kde boli prichystané aktivity na lepšie spoznávanie sa žiakov priamo medzi sebou. Na konci stretnutia sme sa spoločne zhodli, že prvé stretnutie v nás zanechalo dobrý dojem a tešíme sa na ďalšiu vzájomnú spoluprácu v projekte. 

Tvorba loga projektu

  Dnešná hodina bola venovaná tvorbe log pre náš projekt a poskytla nám aj cenné poznatky o umení vizuálnej komunikácie. Skúmanie princípov dizajnu a zdokonaľovanie našich nápadov nielen zvýšilo našu kreativitu, ale položilo aj pevný základ pre vytvorenie pútavého a nezabudnuteľného loga pre náš projekt. Uvidíme či sa víťazným logom stane práca niekoho z nás, avšak, dnes získané zručnosti nepochybne prispejú k nášmu celkovému úspechu v budúcnosti.

Druháci pripravujú prezentáciu na tému Slovensko

Naše druhé online stretnutie sa uskutoční 21.novembra o 18:00 hod. Hlavnou témou stretnutia bude prezentácia krajín, z ktorých pochádzajú naši partneri. Na konci stretnutia si spoločne zahráme vytvorený Kahoot kvíz, na tvorbe ktorého sa podieľali všetci partneri. Naši druháci pracujú na prezentácii o Slovensku a pripravili 5 zaujímavých otázok, ktorými preveria vedomosti a pozornosť partnerov.